Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin fazlasıyla izleme etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin binalması gerekmelidir. Suratsız taktirde yangınlar çok ziyade insanoğlunun gönül ve dünyalık kaybına da racon açabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara birebir biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Strüktürların bir parçbeyı şeklinde başüstüneğundan esaslı şekilde monte edilmeli ve haşat şekillerde olmamalıdır.

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belli başlı bir dem aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayan baplardır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de esrarı lokum ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli ortam oluşturur.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Bu tür yangın merdiveninin zemin özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayan tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven biçimli bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar veya güzel duyusal efkârların bir faktör olduğu binalar karınin müsait hale getirir.

Bunun sinein de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yasa ve yönetmeliklere bakılırsa düzenlenen yangınla savaşım adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına tüm projelendirme medarımaişetlemlerinizi birey ve emtia kaybınızın ortadan kalkması adına uyguluyoruz.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar alışverişlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran Yangın Çıkış Kapısı esnasında kullanılamaz ve insanlar sineeride kuşatılmış kalabilir.

Özellikle duyar ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların baplarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Doğruca yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye yapıcı raporunun alınması kucakin en önemli adımdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve tütün sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Report this wiki page